Mindig is érdekelt, de jelenlegi helyzetemet tekintve még inkább, hogy mit és hogyan látnak a látók?
összesen 75.772 kérdés és 2.148.706 válasz
  kérdés keresõ:
Hiányzik egy információ? Szeretnéd tudni mások véleményét? Tedd fel a kérdésed most!
Segíts másoknak! Válaszolj kérdésekre! Gyûjts pontokat!
Talán más is megkérdezte már azt, ami téged érdekel! Böngéssz a kérdés és a válasz közt!
elfelejtettem a jelszavam       e-mail: jelszó:


Válaszolok


Szabó Tamásné Ani válaszolta
kep
*
Szia Levente!
Én még csak egyetlen látóról hallottam, talán emlékszel rá a TV-ben volt róla egy dokufilm. Szóval ez a halottlátó (igazából nem igazán értem, hogy miért csak a halottakat látta) egyáltalán nem győzött meg arról, hogy ő valóban rendelkezik ilyen képességekkel. Én hiszem is meg nem is. Hiszem akkor, ha pld. az eddigi életem fontosabb történéseiről tud valami konkrét dolgot, eseményeket, stb. Nem mondanám, hogy nincs ilyen képességekkel bíró ember, de bizonyítson, utánna elhiszem hogy valóban LÁTÓ, nem pedig kókler szemfényvesztő.
Válasz ideje: 2006. 12. 01. 00:00
Borák Betty válaszolta
kep
* * * * * arany
Aki látónak vallja MAGÁT, azaz ezt ki is mondja magáról, az mindig felettébb gyanús Nekem. Többen írták: érzékelik az aurát, vagy eseményeket, vagy betegségeket vagy...érzékelik...így helyes.
Vannak, akik tényleg látók a szó szoros értelmében. Ritka adottság és a " tulajdonosa" általában alázattal hallgat róla és nem reklámozza magát. Aki látó, vagy aki igen hitelesen érzékel, az ezt a képességét alázattal állítja az emberek szolgálatába. Persze ez az én véleményem. Szeretettel és Fénnyel: Betty
Válasz ideje: 2006. 11. 30. 00:00
Drobilisch Joli válaszolta
kep
Hidd el a pokolba vezető út is jó indulattal van kikövezve, csak saját magunk dönthetünk a sorsunkról, felvállalva annak minden szépségét és gyötrelmét. Én átengedem magamon azt a energiát, amire a másiknak szüksége van, és ha nyitott rá, pontosan azt fogja tenni amit kell. És egy pár jól írányzott szóval vagy mondattal kezébe adhatom a döntés lehetőségét.
Válasz ideje: 2006. 11. 30. 00:00
Drobilisch Joli válaszolta
kep
Én csak magamról tudok beszélni, mert mindenki másképp érzékel, nincs két egyforma, de ez a jó, mert ki tudjuk egymást egészíteni. Nálam, mint egy film peregnek az események, de csak azok, és akkor, amikor engedélyt ad vagy a másik lélek, vagy az égiek küldenek valami fontos figyelmeztetést.De akkor is tudnod kell, mi a dolgod vele. Nagyon sokat szenvedtem tőle, mire megtanultam. Hiába látom merre kellene menned, ott van a te szabad akaratod, és lehet, hogy amit én jónak, építő jellegűnek tartok te szenvedésként éled meg, még ha évekkel később bebizonyosodik is, hogy arra volt szükséged.
Válasz ideje: 2006. 11. 30. 00:00
Törölt Felhasználó válaszolta
kep
* * * * * arany
Én nem vagyok látó, de hangokat hallok. Egyre gyakrabban. még nemtudom mi lesz ebből. Kicsit félek. Ha információ áradat akkor attól, ha diliház, attól.vigyorgunk
Válasz ideje: 2006. 11. 30. 00:00
Márton Kinga válaszolta
kep
* * * * * arany
Jövőt. vigyorgunk
Válasz ideje: 2006. 11. 30. 00:00
Szemes Péter válaszolta
kep
Nálam teljesen változó. Van hogy képek jelennek meg, van hogy gondolatok, van hogy érzések. Aztán innentől kezdve még ki kell bogozni, hogy ez a szimbólumszerű dolog mit jelent. Szerintem ez csak kommunikáció egy felsőbb tudattal, felsőbb énnel, szellemvilággal, ki minek nevezi. És hogy lát az ember jót is, rosszat is? Hát Istenem! A jó áldás, a rossz pedig feladat. Így már nem is annyira taszító ugye?
Válasz ideje: 2006. 11. 30. 00:00
Sang-e Sitara válaszolta
kep
* * * * * arany
Erre talán a legjobb pálda, ha hatan egy kerekasztal beszélgetésre leülünk és az asztalon van egy ásványvizes üveg, akkor mindenki máshogyan látja az üveget és más neki a fontos az üvegböl. Ez persze egy három dimenzionális példa, de szerintem a látás szinten is van egy kis hasonlóság, hiszen itt a testben érzékelünk. AZtán van olyan látó, aki tud megrendelésre látni, van aki meg kap spontán infót és nem is akar megrendelésre látni....
Válasz ideje: 2006. 11. 30. 00:00
1   |  2   |  3     következõ »